maanantai 31. maaliskuuta 2014

MARCH

OON AIVAN RAKASTUNUT TUOHON PAITAAN JA NOIHIN FARKKUIHIN JOTKA LÖYSIN TALLINNAN PULL&BEARISTA! TÄSSÄ KUUSSA MUN PITI MENNÄ MYÖS UUSIMAAN FYSIIKAN KOETTA, MUTTA PÄÄTIN JÄTTÄÄ MENEMÄTTÄ, SILLÄ 
LUKEMINEN JÄI TAAS TUHANNEN KERRAN VIIMEISEEN ILTAAN, UUSI YRITYS OOTTAA SITTEN KOLMOSVUONNA. 

JOKU AIKA SITTEN LÄHDIN KATALLE VIIKONLOPUKSI JA VIETETTIIN OIKEIN IHANA JA RENTO VIIKONLOPPU! ...JA SÄHLÄTTIIN OIKEIN KUNNOLLA BUSSIEN KANSSA, MUTTA ONNEKSI IHANA POJU PELASTI MEIDÄT VIIKONLOPUN AIKANA MONTA KERTAA MERSUNSA KANSSA. JÄRKÄTTIIN MYÖS TOMILLE YLLÄRISYNTTÄRIT JOTKA  ONNISTUI  IHAN TÄYDELLISESTI!
 SUNNUNTAIAAMUNA SAATIIN IDEA TEHDÄ HERKKUAAMIAINEN, JA TÄLLÄSELTÄ SE NÄYTTI!  JA PARI VIIKKOA SITTEN HERÄSIN AAMULLA TAKATALVEEN, EIKÄ MUUTEN OLLUT KIVA NÄKY! 


HANKIN TALLINNASTA UUDET SALIHOUSUT JA TYKKÄÄN TUOSTA NIIDEN PRINTISTÄ IHAN HIRMUSESTI, HARMI VAAN ETTÄ NE ON HUONOT PÄÄLLÄ EIKÄ NIIDEN MATERIAALI OIKEIN HENGITÄ. IHANA REPPU KUMMITTELEE EDELLEEN MUN MIELESSÄ! KADUTTAA IHAN HIRMUSESTI ETTEN NAPANNUT TUOTA MUKAANI, SILLÄ OLISI OLLUT HINTAAKIN VAIN VAJAAT KOLMEKYMPPIÄ.

... Eli tälläsiä juttuja mun viime viikkoihin on mahtunut. Maaliskuun ekat päivät meni tosiaan Tallinnassa shoppaillessa 
   Noh ja tän kaiken lisäksi kuukauteen on tietty mahtunut paljon koulunkäyntiä ja aivan tavallisia juttuja, hain moneen paikkaan kesätöihin ja pidetään peukkuja että sieltä joku duuni mullekkin irtoisi. Mun mielestä nää viimeiset neljä viikkoa on mennyt hurjan nopeesti, mutta eihän se ainakaan mua haittaa, se tarkottaa vaan että ollaan kokoajan lähempänä kesää! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti