sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Tervitused Eestist


 Meidän matka kesti suurinpiirtein 4 päivää; lähdettiin maanantai-iltana laivaan ja oltiin yö Silja Europalla, ja seuraavat 3 päivää ja 2 yötä Tallinnassa. Yövyttiin tällä kertaa City Hotel Portuksessa, joka on ihan D-terminaalia vastapäätä. Kyseessä oli ihan perussiisti hotelli, joka kelpasi hyvin yösijaksi. Terminaalin läheisyys oli suuri plussa, sillä matkalaukkuja ei tarvinnut rullata 50 metriä enempää. 
  Tälläkin kerralla meidän matka meni lähinnä pelkäksi shoppailuksi. Käytiin Rocca Al Maressa, Kristiinessa, Stockmannilla ja keskustan Viru keskuksessa ja Rotermannilla tuli kierrettyä useampaan otteeseen.
    Vaikka Tallinna alkaa olla mulle jo melkeinpä liiankin tuttu ja turvallinen, niin silti siellä on aina yhtä kiva käydä! Se on kuitenkin jollain tapaa niin erilainen kuin koti-Suomi. Mä tunnen Tallinnaa paremmin ainoastaan kotikaupunkini Lappeenrannan, ja siksi liikunkin Tallinnassa paljon myös ihan   itsekseni. Tällä kerralla mua luultiin lähes poikkeuksetta kaikkialla virolaiseksi; mulle juteltiin säästä Stockmannin kassalla, kaupattiin virolaista liittymää ja kehotettiin vaihtamaan pankki "johonkin parempaan" virolaiseen pankkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti