sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

LAST WEEK IN ST.PETERSBURG


 Viime sunnuntaina lähdettiin puhevenäjä-kurssille Pietariin viikoksi, ja tota matkaa oli kyllä odotettu! Matka oli kyllä ihan kaiken odotuksen arvonen, sillä tää viikko oli ihan parhaasta päästä! Mä oisin todellakin voinut olla Pietarissa vielä toisenkin viikon, vaikka meillä ei asuntolan huoneissa ollutkaan omia suihkuja tai vessoja,  vaikka jalat huusi joka ilta hoosiannaa, ja vaikka venäläiset miehet oli kokoajan meidän perässä. Vaikka oltiinkin miljoonakaupungissa niin fiilis Pietarissa oli kokoajan tosi rento!
     Joka päivä meillä oli yliopistolla keskustelua ja luennointia eri aiheista neljä tuntia ja lisäksi joka päivä oli myös jotain muuta ohjelmaa, esim. maanantaina oli kaupunkisuunnistus ja yhtenä iltana oltiin baletissa. Meillä oli päivittäin paljon vapaa-aikaa ja sillä ajalla Pietarin metro, nevskillä oleva suuri kauppakeskus Galerya, eri ravintolat ja kaupunginosat tulivakin tutuiksi!
 Matka oli kokonaisuudessaan supermahtava, enkä todellakaan vaihtais kokemusta pois! Nyt on jo hirmuinen ikävä Imatran ja Joensuun yksiköiden kamuja ja huomenna ois taas paluu arkeen ja koulunpenkille...

4 kommenttia: