torstai 15. elokuuta 2013

TALLINNA


  Nyt täältä tulee sitä Tallinna-postausta! Eli siis viime viikolla oltiin Tallinnassa torstaista lauantaihin. Yövyttiin keskustan Viru-hotellissa josta mä tykkäsin erityisesti sen takia, että sieltä on suora käynti kauppakeskukseen. 
 Ekana päivänä kierreltiin Viru-keskus, Rotermannin kaupat, syötiin Vapianossa ja pyörittiin vielä Sataman Noorde Centrumissa. Illalla oltiin niin väsyneitä että käytiin kaupasta hakemassa hotellihuoneeseen vähän herkkuja ja mentiin ajoissa nukkumaan. 
 Perjantaina kierrettiin vanhaa kaupunkia oikein kunnolla. Mä en oikeestaan ollut koskaan käynyt siellä kunnolla vaikka Tallinnassa on tullut käytyä suunnilleen 20 kertaa... Illalla muu porukka lähti kylpylään, ja mä lähdin itsekseni suunnistamaan kohti Stockmannia. Löysinkin sinne oikeen hyvin, mutta lähdin tulemaan pois eri reittiä, joten tuli sit nähtyä Tallinnaa vähän eri kulmista, kun eksyin ja pyörin ympyrää melkein tunnin ajan ennenkuin osasin takasin hotellille. 
 Lauantaina kierrettiin satamaa ja lähdettiin ilmaisbussilla Rocca Al Mare-kauppakeskukseen. Illalla meidän laiva lähtikin sit jo kohti Helsinkiä. Tästä tais tulla aikamoinen romaani, mutta toivotaan että joku innokas jaksoi lukea :-)

4 kommenttia:

  1. mageita kuvia! vitsi tää sun blogis on kyl aivan ihana<3 tykästyin tähän heti ku tänne tulin! :)

    fashionsituation.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia :) Jotenki tosi kauniita <3

    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista