torstai 29. elokuuta 2013

NASUPÄIVÄ


 
  Meidän koulussa vietettiin tänään nasupäivää, ja kuten noista yläpuolella olevista kuvista näkyy, niin pukeutumisteemana oli spurgut. Oli mahtavaa nähdä miten jotkut oli panostanu asuihinsa, niitä katellessa mä kyllä pidin omaa pukeutumistani aika laimeena. Joillakin pojilla oli oikeesti jopa korkkarit jalassa!
  Iltapäivällä meillä oli nasugaala salissa, ja siellä oli erilaisia kilpailuja, tanssittiin macarenaa ja sellasta. Gaalan jälkeen kaikki ykköset pistettiin riveihin käsistä kiinni, ja kädet teipattiin kiinni toisiinsa. Käveltiin keskustaan ja laulettiin nasulaulua. Meidän naamat oli jo aamusta sotkettu huulipunalla, ja tuolla kävellessä meidän päälle vielä pistettiin kaikkea mahdollista...Oleksilla meidät köytettiin vielä elmukelmulla ja jouduttiin lausumaan nasuvala. 
  Lähinkin sit ajamaan kotiin takki kermavaahdossa ja jäätelökastikkeessa, posket ja hiukset täynnä hammastahnaa sekä muutenkin olin kokonaan yltäpäältä kaikessa töhnässä...sillä hetkellä mua ei hirveesti naurattanu, mutta kokonaisuudessaan nasupäivä oli mahtava!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti