maanantai 9. kesäkuuta 2014

It's a smile, it's a kiss, it's a sip of wine... it's summertime!


Varmasti monet on huomanneet että mun postailuvälit on pidentyneet jonkun verran. Ihan näin aluksi kerron että en halua blogin pitämisen olevan mulle "pakkopullaa", ja siksi postaankin aina silloin kun itselläni riittää intoa ja aikaa!  Mä oikeesti nautin bloggaamisesta, ja siksi toivon että nyt kesälomalla mulla olisi enemmän aikaa blogille! Mä oon nyt aloittanut kesätyöt ja työpäivät vie multa voimat aikalailla. Joka aamu herätys soi kello kuusi ja seitsemältä aloitetaan siivoushommat. 

             Viikko sitten saatiin myös lukion eka vuosi pakettiin ja lauantai-aamuna pyöräiltiin Pepin ja Hannan kanssa vanhan ala-asteen viimeiseen kevätjuhlaan! Kierreltiin juhlan jälkeen koko koulu läpi, ja muisteltiin omia ala-aste vuosia. Yksikään vanhoista opeista ei tunnistanut meitä, mutta onneksi edes joku tunnisti - nimittäin koulun siivooja!
              Schools out'in juhlimisen jälkeen sunnuntaina suuntasin Hartwall Areenalle katsomaan Miley Cyrusia! Mä siis voitin liput keikalle Demin kilpailusta ja oon super ilonen että pääsin näkemään Mileyn livenä - show oli huikee! 

1 kommentti:

  1. Wau aika huikeeta että voitit ne liput kilpailusta! :)

    http://dreamtomorrows.blogspot.fi/

    VastaaPoista