lauantai 17. toukokuuta 2014

TOUKOKUUN EKA POSTAUS


Taas on vierähtänyt tovi kirjoittelematta mitään blogin puolelle.  Viimeset pari viikkoa on mennyt aikalailla sängyn pohjalla. Lopetin aknen takia syödyt antibiootit, ja sen jälkeen mulle on vuoron perään iskenyt vatsatautia, kuumetta, ja tälläkin hetkellä kärsitään aikamoisesta yskästä ja flunssasta. Juuri ennenkuin mä tulin kipeeksi, niin oli hirveä polte treenata, ja nyt jotenkin tuntuu viikon syömättä olon jälkeen et kaikki voimat on ihan lopussa. Kaikesta huolimatta olin eilen koulun liikkatunnilla spinningissä ja oli itseasiassa ihan kivaa! Se pyörän satula oli tosin ihan kamala... Mutta ainakin tuli kunnon aerobinen treeni tehtyä ja hiki tuli!

Tän viikon mun seiskaluokkalainen pikkusisko oli koulun kautta vaihdossa Moskovassa, ja toi sitten tämän näköisiä tuliaisia! Rakastan näitä tuoksuja!  Mulla alkaa olla kurssivalinnat tehtynä ensi vuodelle, ja heti ykkösjaksossa onkin tiedossa hissan soveltava kurssi Firenzessä!

...Ja tässä on meidän perheen uusin tulokas! Vappuaattona meille tuli valloittava jämtlanninpystykorvan pentu.  Tää pikkuinen tottelee nimeä Minka (no okei, oikeesti se ei vielä osaa totella mitään, mutta hiljaa hyvä tulee...) ja sillä on energiaa ihan mahdottomasti! Joskus jopa vähän liikaakin, ainakin meidän 10-vuotiaan pystykorvan mielestä ja välillä dogit ottaakin vähän yhteen. Kyllä niistä vielä kaverukset tulee, nytkin ne on sopuisasti alkaneet nukkumaan kylki kyljessä. 


Ensi keskiviikkona alkaakin jo ykkösvuoden viimeinen koeviikko, ja tänä viikonloppuna oiskin tarkotus lukea tosi tosi paljon, koska mä oon poissaolojen takia jäänyt jonkun verran jälkeen. Kyllä nää viimeiset kokeet vielä jaksaa kun on enää pari viikkoa kesälomaan!  Ulkonakin näyttäis olevan ihan tosi kiva sää, ja taidankin nyt lähteä lenkille, jonka jälkeen voisin sit paneutua matikan kirjoihin... Onneksi illalla on sentään suuntana BBQ-ilta Tomilla!

1 kommentti:

  1. Ah rakastan noita Victoria's secretin body sprayta! Tosi kiva toi sun takki muuten :)

    http://ellataimi.blogspot.fi/

    VastaaPoista