maanantai 29. huhtikuuta 2013

Would i know how it feels to touch the sky, if you didn't believe?


 Saatoittekin jo arvata mistä tää hiljaisuus blogin puolella oikein johtui. Mä siis lähdin torstaina Kotkaan ja sieltä aamulla Helsinkiin. 

  Perjantai oli yksi mun elämän parhaista päivistä! Kierrettiin aamusta muutamat kaupat ja suunnattiin Kaisaniemeen Welcome to Finland JB - tapahtumaan. Justinhan ei itse ollut Kaisaniemessä, mutta meno siellä oli hyvä. Voitte vaan kuvitella sitä pientä sydänkohtausta ja kiljumisen määrää, kun dj aina vähän väliä laittoi soimaan äänitteen Justinista sanomassa "what's up Finland?" - tottakai me joka kerta luultiin, että Justin oli itse lavalla. Meitä myös haastateltiin iltalehteen ja johonkin nettisivustoon!
  Kaisaniemestä tultiin ihan läpimärkinä ja converset yltäpäältä kurassa Sallan hotellille, ja haettiin huoneeseen mäkkäristä ruokaa. Kuuden maissa me juostiin junaan, sillä Pasilaan ja Hartwallille. 
  Kun se h-hetki sitten koitti, niin mun oli oikeesti vaikeaa uskoa silmiäni, enkä muuten tajua vieläkään että mä tosiaan näin Justinin! Neljän vuoden odotuksen jälkeen se tuntui niin epätodelliselle. Show oli sanoinkuvailemattoman upee, ja meininki Hartwallilla oli jotain niin uskomatonta! Tuun muistamaan tuon päivän ihan varmasti loppuikäni!

6 kommenttia:

 1. ihania kuvia!! ää harmittaa niin paljon etten päässy tolle keikalle ):

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! ja joo uskon, oli nimittäi sen verran hieno show, että olisin varmasti halunnut sen nähdä vaikkein oiskaan ollut belieber:-)

   Poista
 2. en vaan voi uskoo et oot ollu noin lähellä justinia ja nähny sen ihan omin silmin...!! hengittäny samaa ilmaaki xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no en minäkää usko vieläkää:o näin vissii unta.... tuntuu siltä :D

   Poista
 3. Eikää oon niin kateelline siulle!
  Ja ihania kuvia jostain kumman syystä noi, ja tosi kiva blogiki siulla(:

  VastaaPoista
 4. Käyppä kurkkaamassa, mun blogissa on sulle jotakin :)
  http://livingmylifewithstories.blogspot.fi/2013/04/haaste.html

  VastaaPoista