sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

must have for summer...

new in for summer !


Uppouduin taas kerran polyvoren maailmaan, ja innostuin etsimään kaikkia kivoja uusia juttuja kesää varten. Kotiuttaisin nuo kaikki omaan kaappiin enemmän kuin mielelläni! Pakko alkaa pikkuhiljaa etsimään vastaavia ihanuuksia. Tuolla ulkonakin alkaa onneksi jo näyttää siltä, että kyllä se kesä sieltä vielä tulee, hitaasti mutta varmasti!

8 kommenttia:

 1. Tykkään tuosta sun bannerista!(: Oisin kiitollinen jos viittisit kurkata mun blogiin ja liittyä lukiaksi jos tykkäät!:3

  http://storyofmylife-nisa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. aika perustenumassaa nuo vaatteet:D ei pahalla, se on vaa miu mielipide:3 muuten kyllä kiva blogi! tykkään su kuvanmuokkaustaidoista varsiki!! :)
  t. blogiis jostaki eksynyt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kommentista :-) vaikka noi vaatteet onkin aika massaa niin mä itse kuitenkin tykkään noista älyttömästi, ja se onkin se tärkein juttu! Musta on kiva että kaikki uskaltaa pukeutua juuri sillein kuin haluaa ja niin aion mäkin, joten en aio pakottaa itseäni sellasiin vaatteisiin mistä en tykkää vaan sen takia etten olis massaa.

   Poista
 3. Sait uuden lukijan !(:

  http://etmyself.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. voi vitsi kuinka kaunis oot! :) jos kiinnostaa mun blogissa ois tällä hetkellä arvontaa menossa käy siis ihmeessä kurkkaamassa!

  http://ifailedmydiary.blogspot.fi/

  VastaaPoista