sunnuntai 24. helmikuuta 2013

WISHES


PERFECT HAIR
Mulla on tosi ohuet hiukset. Ne on pisimmillään olleet vähän yli olkapään ja tuntuu että ne jää aina jumittamaan siihen. Lisäksi mun hiuksista on vuosien myötä tullut ihan oudon väriset, blondi-oranssi-vaaleanruskea sekoitusta. Haaveissa on jo pitkän aikaa ollut piiiitkät ja tasaisen väriset hiukset,ja niitä tässä hartaasti yritän kasvattaa ja sitten myöhemmin värjäillä. Tarkoituksena olisikin ostaa biotiini-tabletteja ja katella jos ne auttais.


   TRAVELLING THE WORLD
 Haluan matkustaa maailman ympäri. Tahdon nähdä maailmaa monesta eri kulmasta. Tottakai mä tahdon nähdä turistikohteita, suurkaupunkeja ja niiden valoja, mutta mä haluaisin myös käydä oikeesti kunnolla erilaisessa ympäristössä, esimerkiksi jossain kehitysmaassa ja nähdä elämää siellä. Mä rakastan matkustamista. Ihan kaikkea siihen liittyvää. Jos meillä on suunnitteilla ulkomaanmatka niin mä oon varmasti kerennyt tutkia kaikki ajanviete-mahdollisuudet, ostospaikat, nähtävyydet, ynnämuut ennen kuin matkaa ollaan edes varattu. Rakastan sitä kun lentokoneen pyörät irtoaa maasta ja tiedän että kohta pääsen näkemään erilaisen kulttuurin, ympäristön ja ruuan tietysti:-D. 


 FASHION
 Mulla ei oikeestaan ole omaa tyyliä, eikä mulla ole hirveesti ideoita siitä miltä mä haluaisin näyttää. Jotenkin aina kun oon shoppailemassa niin onnistun ostamaan ihan ihmeellisiä juttuja jotka näyttää kaupassa kivoille, mutten kumminkaan osaa yhdistää niitä minkään kanssa. Toivoisin että onnistuisin löytämään oman tyylini. Tietysti ihania vaatteita löytyy vaikka millä mitalla mutta raha onkin sit toinen kysymys...


LOVE
En varmasti oo ainut tyttö joka toivoo löytävänsä sen täydellisen poikaystävän ? Se joku olis sellainen kuka kertoisi sulle että oot täydellinen juuri sillon kun tunnet ettet koskaan onnistu missään. Tietäisi ja hyväksyisi sun kaikki puolet ja olis aina sun tukena kun sitä tarviit.


 LIVE MY LIFE
 Haluun oppia elämään hetkessä ja nauttia siitä mitä mulla on.
Haluun olla villi ja vapaa. Ja koska mulla on vielä elämä edessä, niin tottakai haluan kokea mahdollisimman paljon. Haluan viettää parhaita hetkiä vanhojen ystävien kanssa, sekä tutustua uusiin ihmisiin ja löytää uusia ystäviä. En halua heittää mun nuoruutta hukkaan.Vähän erilainen postaus tällä kertaa, mitä tykkäsitte ?:-)

(kuvat weheartit)

4 kommenttia:

  1. Wau miten kaunis oot ♥ Ja ihan huippu blogi muutenkin! :)

    http://saijis.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihana blogi, tai ainakin ihana tää postaus, saatan tykästyä blogiisi, en tiedä ihan vielä :)

    livingmylifewithstories.blogspot.com

    VastaaPoista