keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Ole hetki niinkuin huomista ei olisikaan


Jottei tää mun loma menisi ihan pelkäksi makoiluksi niin lähdin tänään Julian, Elinan ja Saaran kanssa kaupungille. Käytiin Coffee Housessa, ja otin marianne-kahvin, joka oli ihan tosi hyvää, vaikken kahvia yleensä juokkaan ! Kierrettiin myös muutamat kenkäkaupat muttei tehty mitään löytöjä. 

Illemmalla kävin ekaa kertaa kahvakuula-tunnilla ja oli ihan kivaa, mutta selvästikin mun pitää eka saada se tekniikka haltuun ennenkuin voin nauttia täysillä treenaamisesta.

  Huomenna me lähdetään ajamaan mummolle, ja siinä matkalla käydään Kuopion Matkus-kauppakeskuksessa. Mulla onkin jo muutamat jutut mielessä mitä haluaisin hankkia... katotaan nyt löytyykö sieltä sopivia.

Nauttikaa nyt kunnolla loppulomasta kenellä sitä vielä on jäljellä ! :-)

6 kommenttia:

 1. ihania kuvia ja tosi kiva banneri! :) ja tää blogin värimaailma on jotenki tosi kivan värinen ja "tasapainossa" ni on kiva lukee tätä!

  http://viva-la-fashion.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. ylihieno blogi!
  ja toi banneri on tosi kiva :--)
  oot kaunis!  http://eevihenniina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. ihania kuvia ja muutenki tosi ihana blogi! jäin selaileen näitä postauksia vaikka kuinka pitkäksi aikaa, sait musta lukijan :)

  http://kiija.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. oi ihanaaa, kiitos kaikille !! :-)

  VastaaPoista
 5. Vaahtokarkkikaakao on jotain niin PARASTA <3 Mä en oo koskaan uskaltanu ottaa sitä Marianne kahvia... Vois kyllä ens kerralla tilata :)

  jonnajasmink.blogspot.fi

  VastaaPoista