lauantai 27. syyskuuta 2014

Long time no see

Aika tarkalleen 3 kuukautta sitten pyörähdin viime kerran blogin puolella jakamassa kuulumisia. Silloin oltiin vasta alkukesässä, ja kaikki menneen kesän parhaat hetket edessäpäin. Kuukauden pituinen hellejakso, kesäromanssit, pitkät uintiretket, mökki-illat, ikimuistoinen matka ihanalle Rodokselle, isosteluhommat riparilla ja weekendit... Ikävä kyllä se oli blogi joka jäi sitten kakkoseksi, kun huitelin menemään, mutta mä en kyllä voi väittää että blogin hiljaisuus johtuisi ainoastaan ajan puutteesta. Mua ei yksinkertaisesti jaksanut kiinnostaa blogi ollenkaan. Mutta nyt keskellä yötä, ja koeviikkoa ikävä blogin puolelle sitten vihdoin iski.
  
    Näiden kolmen kuukauden aikana mun kunnollinen kamerakin on luonnollisesti päässyt pölyttymään kaapin hyllylle joten siksi päätin väsätä parit puhelinkollaasit kertomaan teille menneistä viikoista. Yksi kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, right? Rodoksen kuvia en kuitenkaan lätkäise tähän samaan syssyyn, vaan ajattelin tehdä matkasta ihan oman postauksen, sen verran paljon mulla kuitenkin on kerrottavaa siitä viikosta.


  / Parin tunnin pikavisiitillä Pärnussa heinäkuussa! Kaikki lapsuuden kesät tuolla viettäneenä voi sanoa että tuttujen paikkojen näkeminen pitkästä aikaa sai melkeen herkistymään /Iltapäivä lenkkiä murheistenrannassa / Kesä-ilta Jennan mökillä /Big mac -"kakku" Amandalle synttäripäivänä.

Weekendit! Varmasti kesän paras viikonloppu, ens vuonna on ihan pakko päästä uudestaan /17-vuotispäivän juhlistamista kotona juustokakun kera /yhteissynttärit tyttöjen kanssa (ollaan muuten kaikki synnytty samalla viikolla!)

    
Ja sitten tän viikon kuviin. 
  Iskä osti mulle uudet lenkkarit Intersportin loppuunmyynnistä, ja tykkään ihan hirmusesti! Hintaa noille nikeille jäi suurinpiirtein 40€. Jep, aivan naurettava hinta, eikö?  
  Eilen illalla oltiin katsomassa Fashion By Night-tapahtuman muotinäytöstä kahteen otteeseen, koska siellä esiintyivät Miss Lappeenranta 2014-finalistit. Mun kaksi hyvää kaveria oli kisassa mukana, kummallakaan ei ollut aiempaa kokemusta, mutta molemmilla meni silti huikeen hyvin! Iloinen yllätys oli kun meidän Birgitta, nappasi voiton kotiin! Ihan mahtavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti