torstai 21. maaliskuuta 2013

inspiration


 Mä lupauduin muutama viikko takaperin isoseksi 7-12-vuotiaiden tyttöleirille, joka alkaa huomenna. Pikkusen jännittää, koska vasta vähän aikaa sitten ite olin siellä leiriläisenä ja nyt meen jo ite isoseksi... Mun muistikuvat isosista on sellaset että kaikki piti niitä idoleinaan ja yhdessä isosessa roikkui kerralla kiinni vähintään 4 leiriläistä, haha.

Tää viikko on tuntunut musta jostain syystä aika masentavalle, väsyttää kokoajan älyttömästi ja oon ihan täynnä tota tuulta ja pakkasta! Kameraa en ole kannellut mukana, mutta halusin tulla tänne moikkailemaan, ja väsäsinkin parit kollaasit näistä ihanista weheartit-kuvista. 

Palaillaan viikonlopun jälkeen, toivottavasti tällä kertaa kuvien kera! Edellisen postauksen kommenteissa mulle heitettiin pari postaus toivetta, ja niitä todellakin saa laittaa enemmänkin, toteuttelen niitä sitten kysynnän mukaan!

3 kommenttia:

 1. miks kaikki haluu näyttää samalta? on vaa nii helppo kopioia tyyli weheartitista :---D

  mut nii, pointti oli et miks halusin kommentoija, et muistan itekki tyttöleirit ja millast siel oli ja mite jumaloin niit isosia jos ne oli kivoja :--) mut sit iha tyhmiä jos ei antanu valvoo myöhää:--( oo sie kuiteki tosi hyvä isone niille ja kerro sit millast oli :--)

  VastaaPoista
 2. kiva toi kollaasi:)
  mäki voisin heti jos pääsisin
  nii mennä isoseksi!:)
  toivottavasti tulee kiva leiri!


  http://eevihenniina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Blogihaaste! http://embellla.blogspot.fi/2013/03/blogihaastetta.html

  VastaaPoista